Livsmedelsindustri

Skyddsutrustning och Hygienprodukter för kommuner med exigor som leverantör.
​​​​​​​
Skyddsutrustning och hygienprodukter är av yttersta vikt för att skydda anställda och invånare i kommuner från sjukdomar och smittspridning. För att säkerställa tillräcklig tillgång till dessa produkter är det viktigt att ha en god planering och organisation på plats. Det inkluderar att ha tillräckliga lager av produkter, en central plats för lagring och distribution, samt att ha en ansvarig person som övervakar lagren och beställer nya produkter vid behov. Utbildning av anställda och invånare om användningen av dessa produkter är också viktigt.
Exigor är en ledande leverantör av produkter inom skyddsutrustning och hygienprodukter för kommuner. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som ansiktsmasker, handskar, skyddsglasögon, ansiktsskydd, handdesinfektionsmedel, tvål, rengöringsmedel och papper. Vi förstår hur viktigt det är att ha tillgång till dessa produkter, och vi arbetar hårt för att säkerställa att våra produkter alltid är tillgängliga när de behövs.

Vi arbetar också med kommuner för att skapa anpassade lösningar som passar deras specifika behov. Detta inkluderar att se till att kommunerna har tillräckliga lager av produkter och att de har tillgång till pålitliga leveranser och support från vårt team. Vi tror på att bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder, och vår prioritet är alltid att leverera produkter av högsta kvalitet och service.
​​​​​​​
Sammanfattningsvis är skyddsutrustning och hygienprodukter avgörande för att skydda anställda och invånare i kommuner från sjukdomar och smittspridning. Exigor är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter och anpassade lösningar till kommuner för att säkerställa tillräcklig tillgång och användning av dessa produkter.

Kontakt


Exigor AB
Huvudkontor

Drakegatan 10
412 50 Göteborg