Regioner

Skyddsutrustning och hygienprodukter är kritiska verktyg för att skydda anställda och invånare från sjukdomar och smittspridning. Regioner behöver ha tillgång till högkvalitativa produkter för att säkerställa en säker arbetsmiljö och för att minska risken för smittspridning. Exigor är en pålitlig leverantör av dessa produkter, och vi erbjuder ett brett sortiment av skyddsutrustning och hygienprodukter som möter de högsta kraven på kvalitet och säkerhet.
Vårt sortiment av skyddsutrustning inkluderar ansiktsmasker, skyddsglasögon, ansiktsskydd och handskar. Dessa produkter är av hög kvalitet och ger ett effektivt skydd mot luftburna smittämnen, smittsamma droppar och andra farliga partiklar. Våra hygienprodukter inkluderar handdesinfektionsmedel, tvål, rengöringsmedel och papper, och de är avgörande för att minska risken för smittspridning genom direkta eller indirekta kontaktytor.

Exigor arbetar också tätt tillsammans med regioner för att anpassa våra produkter och lösningar efter deras specifika behov. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som hjälper regionerna att optimera användningen av skyddsutrustning och hygienprodukter för att öka effektiviteten och minska kostnaderna. Vi har även en dedikerad kundtjänst som är tillgänglig för att hjälpa regioner att lösa eventuella problem eller frågor som de kan ha.
​​​​​​​
Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar till regioner över hela Sverig. Vårt engagemang för kvalitet och säkerhet är oöverträffat, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi är dedikerade till att bidra till att skapa en trygg och säker arbetsmiljö för anställda och invånare i regioner runt om i Sverige.
Välkommen att kontakta oss för mer information om vårt utbud.

Kontakt


Exigor AB
Huvudkontor

Drakegatan 10
412 50 Göteborg